desktop
tablet
phone


Stort hjärta & skarp hjärna? Då har du vad som krävs!


Jag är en 22årig tjej som gillar att leka, busa, läsa, dansa, spela…nästan vad som helst bara vi är tillsammans. Jag går på daglig verksamhet alla vardagar, har aktiviteter flera eftermiddagar i veckan & hänger annars hemma i min egen lägenhet i Vällingby där jag alltid har sällskap av en assistent.
 
Nu söker jag tillökning i min personalstyrka - någon som kan bli min klippa och för rätt person kan det även innebära arbetsledaransvar. Mina assistenter jobbar dygnets alla timmar med sovande jour på natten, veckans alla dagar & schemat läggs med mina behov i centrum. Mina assistenter är helhjärtat engagerade i att ge mig en god livskvalité, det måste du också vara.
 
På grund av min CPskada har jag svårt med talet & använder mig därför av främst teckenspråk men även bilder. Det är viktigt för mig att du är lyhörd & förstår mig, är till din fördel om du har erfarenhet av ordlös kommunikation. Det går knappt en minut utan att jag har något att säga ska du veta!
 
Trygg känner jag mig när jag vet vad jag kan förvänta mig, det krävs att du kan vara tydlig, konkret & förmedla lugn till mig. Mitt liv bygger på rutiner som följs till punkt & pricka - annars uppstår kaos i mig, något du måste ha förståelse för. Det är mycket att lära sig som ny så det gäller att du har huvudet på skaft & snappar upp fort.
 
Jag vill att du har erfarenhet av eller god kunskap om autism & utvecklingsstörning. Du måste vara ärlig & rak eftersom jag inte kan föra min egen talan, trygg i dig själv för att kunna höja mig, uthållig för att hålla fokus under hela dagen. Sist men inte minst vill jag att du är inspirerande positiv så att vi kan ha mycket roligt tillsammans!

Arbetstid/Varaktighet
75- 100 %  arbetstid i veckan, du kommer även att ha ett arvoderat bemanningsuppdrag.  Varierande arbetstider förekommer såsom eftermiddagar, natt (sovande jour), kvällar samt helger.

Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning. 

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär