desktop
tablet
phone


Energisk och lekfull 9-årig tjej i Salem söker erfaren assistent 75%


Jag är en nio-årig tjej som gillar sång, dans och musik. Jag tycker också om att vara i lekparker, hälla vatten, bada, gräva i sand, Astrid Lindgrens filmer och tillhörande sånger, korta enkla böcker och leka tittut.

Jag har en svår utvecklingsstörning, autism och downs syndrom och söker nu en assistent som har erfarenhet av att arbeta med barn som har liknande utmaningar som mig.

Jag har stora behov av en-till-en-interaktion då det gör mig trygg. Jag låser mig ofta både i känslor och göromål och behöver därför någon intill mig som ett hjälp-jag och som har stort tålamod och är påhittig vid övergångar mellan aktiviteter. Varm men tydlig är bra. Min vardag underlättas av bildstöd då jag har begränsat tal och viktigast av allt är tydliga rutiner. Jag ogillar stora rum med mycket folk och är känslig för ljud. Jag tycker heller inte om att gå och behöver hjälp med att motiveras till det och andra aktiviteter som får mig att röra på mig mer. När du inte lyckas med det så kommer du behöva bära mig så du behöver vara i god fysisk form och gärna stark. Det är viktigt att du behärskar svenska språket väl i tal.

Arbetstiderna är onsdag-söndag jämna veckor mellan 20.00-08.00 där 8 timmar per natt är jour.

Det är meriterande om du har utbildning inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och erfarenhet av bildstöd och kunskap i teckenspråk. Körkort är ett plus.

Du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning samt en god introduktion så att du känner dig trygg på jobbet och utvecklas. Kollektivavtal KFO-Kommunal och individuell lönesättning.

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan.
Eftersom jag är minderårig måste du ha ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se sök på LSS.

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär