desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes till 13-årig tjej, varannan helg.


Hej!

Jag är en glad och pigg 13-årig tjej som bor med min familj i Tullinge. Jag söker en varm och påhittig personlig assistent för att kunna göra allt som jag gillar så som att leka, träna, och busa. Jag letar efter dig som visar glöd och glädje för yrket personlig assistent, är en generös och genuin kollega till mina andra assistenter. Jag vill att du är ansvarstagande och att du tycker om att ge av dig själv. Jag vill också att du är tjej, precis som jag. 

Jag har en cp-skada och även epilepsi så därför kommer du att assistera mig i allt jag gör i mitt liv. Det innebär att du assisterar mig i min kommunikation, hygien och såklart i lek! För att kommunicera använder jag en kommunikationskarta samt ögonstyrd dator, därför är det viktigt att du som söker har bra svenska kunskaper i både tal och skrift. Jag ser det som ett plus att du har erfarenhet av alternativ kommunikation, men det är inget krav.

Eftersom jag är en lekfull och äventyrlig person, är det viktigt att du också stämmer in på den beskrivningen. Du behöver även ha ett stort tålamod och mycket värme, då jag som vilken tonåring som helst, kan vara envis och bestämd. Det allra viktigaste när du funderar på om du vill söka till mig är att du är säker på att du vill vara min assistent över en längre tid. Jag ser yrket personlig assistent som det viktigaste yrket som finns och jag hoppas att du tänker samma sak.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på ca 10 % där du kommer arbeta varannan helg lördag 13-17och söndag 9-21, det kan förekomma extra pass utöver om det önskas. 

Lön
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, friskvård, utbildning och handledning.
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.

Ansökan
Jag vill gärna lära känna dig, hoppas du vill lära känna mig. Sök så snart du har möjlighet via länken nedan, bifoga ditt CV och ett personligt brev där du berättar lite om dig själv. Eftersom jag är minderårig behöver du ha ett utdrag ifrån belastningsregistret.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär