desktop
tablet
phone


Mogen och stabil assistent till tjänst ca 83% dygnspass!

Jag är en man i 50-års åldern som söker ytterligare en personlig assistent till mitt erfarna och duktiga gäng. Mina assistenter jobbar 24 timmars pass med jour på natten. Jag bor söder om stan med goda kommunikationer och det finns fri parkering om du har bil.

Jag behöver assistans med allt i min vardag exempelvis påklädning och hygien, matlagning och andra hushållssysslor. Jag gillar att hitta på saker så du kommer också följa med mig på aktiviteter som konserter, föreningsträffar mm.

Du har körkort och det är viktigt att du talar god svenska då jag behöver assistans med kommunikation. Du behöver också ha fysik nog att klara förflyttningar då jag är rullstolsburen. Initiativförmåga, tålamod och en stor portion humor är också något jag uppskattar.

Då jag har en sambo i form av en tam gulpannad amazonpapegoja bör du vara djurvän och stå ut med att han kan vara högljudd ibland.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du kommer få det stöd du behöver för att bli trygg i ditt uppdrag. En noggrann och tydlig introduktion då du går dubbelt med en erfaren kollega, personlig arbetsledning, handledning samt ut- och fortbildning.

Kollektivavtal KFO och individuell lönesättning.

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan. Hoppas vi ses!
 

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär