desktop
tablet
phone


Kvinnlig assistent till Värmdö sökes


 
Hej, 
Vill du bli en del av mitt viktiga team av personliga assistenter? 
  
För att platsa hos mig vill jag att du kan kommunicera flytande både i tal och skrift på svenska. Jag kommunicerar uteslutande via ögondata och alfabet så för att kunna ge mig trygghet så är det ett krav att du är snabb på att uppfatta mina signaler. Hos oss erbjuder vi en helt rökfri arbetsmiljö. 
  
Villkor nedanför är viktigt och betyder allt för mig för att ge mig, för att kunna ge mig trygghet i mina vardagsrutiner så behöver du: 

  1. Kunna det svenska språket både för att kunna kommunicera med mig, dina kollegor och i de fall som det behövs också kunna påkalla hjälp.
  2. Förstå innebörden av intresse för arbetet, tålamod, flexibilitet, respekt och utveckling inom arbetet.
  3. När du kommer till arbetsplatsen vill vi att du är utvilad.   
  4.  Jag har dubbelbemanning dag, kväll och natt (aktiv natt/ vaken natt), det vore positivt om du kan ställa upp på alla tider.
  
Kort om mig: 
Jag är en medelålders man och bor på Värmdö i östra Stockholm (Djurhamn) med min familj. Jag är klar i huvudet och bestämmer själv hur jag vill leva mitt liv.  Min funktionsnedsättning innebär att mina muskler är försvagade och det medför att jag behöver hjälp med allt i min vardag. Jag sitter i rullstol och använder hjälpmedel till alla förflyttningar. 
  
Vad söker jag då för assistent? 
Jag söker en  kvinnlig assistent som är intresserad av arbetet och vill utveckla sig, som är glad, positiv, har humor och som kan ta egna initiativ, det är också viktigt att du är flexibel som person. 
Jag vill gärna att du har erfarenhet av personlig assistans och funktionsnedsättning. Den utbildning som behövs får du av mina befintliga assistenter, vi ser gemensamt till så att du får stöd i den omfattning just du behöver för att klara av arbetsuppgifterna.  
Det är viktigt för oss att vi är professionella med varandra och kommunicerar med varandra för att få en god arbetsmiljö i vårt hem. Det är lika viktigt att man är ordningsam och är ansvarstagande 
  
Är du en icke-rökare, kvinna och känner att du stämmer in på mina önskemål? Tveka inte att höra av dig. Jag ser fram emot att få en ny assistent i mitt team!  
  
Jag söker en assistent på som vill arbeta deltid upp till heltid. 

Du får grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning då mina assistenter är anställda i Balans. 
Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal
  
ANSÖK DIREKT GENOM ATT FYLLA I NEDANSTÅENDE FORMULÄR

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär