desktop
tablet
phone


Flexibel personlig assistent i Järfälla sökes 72,5%


Jag är en kvinna  som bor i Järfälla och lever tillsammans med min man och mina två barn. På grund av min funktionsnedsättning behöver jag assistans med allt från min personliga hygien till andra sysslor i och utanför hemmet, exempelvis hemsysslor så som att tvätta, städa och laga mat. Du kommer även att vara med mig utanför hemmet som på resor, bassängträning och diverse olika ärenden vilket gör att du behöver ha god fysik. Du kan behöva assistera mig vid förflyttningar på ställen som inte är tillgängliga.

Nu behöver jag förstärkning i mitt liv med ytterligare en personlig assistent. Några viktiga egenskaper är noggrannhet, kunna vara flexibel, pålitlighet, energisk och positiv. Du är öppen, ödmjuk och intresserad av att lära nytt. Du är en mogen rökfri kvinna med livserfarenhet. När vi arbetar ihop är det viktigt att du kan sätta dina egna behov åt sidan. 

Jag ser gärna att du vill jobba som assistent hos mig under en längre tid eftersom jag behöver ha kontinuitet i mitt liv. Det är viktigt att du har hög arbetsmoral.
Jag söker dig som vill jobba 29 timmar per vecka. Självklart behöver du också kunna jobba extra vid behov då vi är en liten skara assistenter som ställer upp för varandra vid sjukdom. Endast kvinnliga sökanden.


Med Assistans i Balans som arbetsgivare är du garanterad stöd, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning så att du kan agera professionellt, vara trygg och själv utvecklas i ett spännande jobb.

Individuell lönesättning. Avtal KFO-SKAF.

Sök via länken, bifoga gärna en bild.

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär