desktop
tablet
phone


7- årig kille i Uppsala söker dig som vill jobba som personlig assistent


Jag är en pojke på 7 år som behöver personlig assistans för att kunna leva mitt liv och vad det har att erbjuda. Jag är en glad pojke med en stark vilja. Jag har en medfödd hjärnmissbildning schizencefali som gör att jag har väldigt svårt med motoriken. Därför kommer jag behöva dig för att kunna göra precis dem saker som jag vill. Jag kommunicerar med hjälp av bilder och har en knapp på magen där jag får mat och medicin. Jag har även epilepsi men får väldigt få anfall.
  
Jag söker nu en assistent till mitt team. Jag behöver dig som kan arbeta 10 timmar per vecka och även hoppa in extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på vardagar samt helger. Utöver detta förekommer även nattarbete (jour).
  
Jag behöver dig som talar tydlig svenska och som inte röker. Jag ser gärna att du har egenskaper som tålamod, lugn, lekfull och har känsla för service. Om du börjar arbeta hos mig kommer du ingå i ett team där det redan arbetar fler härliga assistenter, hoppas du vill bli en av oss. 
  
Som assistent i Balans får du kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, t.ex. en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning 

Arbetstid/Varaktighet 
Tjänsten är på 10 tim/veckan. Utöver detta ingår i tjänsten även nattarbete, jour samt bemanningsansvar. Start omgående.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Ansök via ansökningsformuläret nedan.
När du jobbar med personer som inte fyllt 18 år måste du visa ett utdrag (LSS) från polisens belastningsregister innan du blir anställd. Det kan du beställa via www.polisen.se

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär