desktop
tablet
phone


Personlig assistent söker till 6 årig tjej i älvsjö

Jag är en 6 årig tjej som bor tillsammans med min familj i Älvsjö. Jag har flerfunktionsnedsättningar och använder mig av assistans för att kunna ta del av vad livet har att erbjuda. Jag söker nu en assistent 30 timmar i månaden förlagt på vardagar eftermiddag/kväll samt helg.

Jag är en glad tjej och tycker om när det händer saker omkring mig. Du som söker bör ha ett stort engagemang samt vara rökfri, ha tålamod, vara lugn och trygg.  
Jag mår inte alltid bra då krävs en lugn och trygg famn och stort tålamod. Eftersom jag inte kan berätta i talat språk så är det viktiga egenskaper. 

Jag söker en person som har tidigare erfarenhet av barn med flerfunktionsnedsättningar, svensktalande och gärna en kvinna. Jag ser gärna att du är kreativ och initiativtagande samt att du har tålamod och en positiv livssyn. 

Din arbetsplats är där jag befinner mig. Jag vill gärna att du stannar hos mig länge då det tar tid att lära känna varandra.

Du kommer att bli anställd av Assistans i Balans vilket innebär att du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning, och en god introduktion. 

För att bli anställd måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ ett sådant på: 
www.polisen.se  

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan.  
Ansök snarast. Intervjuer pågående. 

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär