desktop
tablet
phone


Personlig assistent sökes till ung vuxen i Huddinge för extra vid behov


Tja!
 
Jag är en aktiv 23-årig kille som bor i Huddinge. Jag behöver en pigg och trevlig assistent vid min sida för att allt ska funka i mitt liv. Till vardags har jag mycket nytta och glädje av mina datorer som jag använder framförallt för min kommunikation och även för studier och spel.
 
Mina största intressen förutom datorn är löpsporten RaceRunning som jag tränar och tävlar i. På vintern åker jag dessutom skidor, så kallad Biskii. Ibland reser jag iväg, inom och utanför Sveriges gränser - då kommer du att följa med mig. (Detta var innan Corona).

Jag söker en assistent som har båda fötterna på jorden, är trygg i sig själv och är ordningsam och lyhörd. Det är viktigt att du känner yrkesstolthet för ditt uppdrag som personlig assistent och ser det som ett långsiktigt samarbete. Då kommer du att passa in i mitt härliga assistentgäng och ha kul på jobbet.
Det är ett krav att du tidigare har arbetat som personlig assistent eller inom vården då du söker till mig. En fördel är om du har erfarenhet av alternativ kommunikation (BLISS) och sondmat med knapp/PEG.

Obs! En viktig förutsättning är att du behärskar svenska språket i tal och skrift för att vår kommunikation ska fungera.
Du ska vara rökfri, simkunnig och inte ha pälsdjursallergi och är mellan 25 till 40 år. Kan du åka utför i slalombackarna är det ett plus.
 

Arbetstid/Varaktighet
Extra vid behov. Arbetstiderna är varierande, dagar, kvällar och helger samt enstaka nätter. 

Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär