desktop
tablet
phone


17 årig kille i Strängnäs söker assistent för jobb vaken natt

Jag är en aktiv 17-årig kille som bor en bit utanför Strängnäs med min familj. Nu söker jag en personlig assistent som ska jobba vaken natt i mitt hem. Då du jobbar i mitt hem kommer du även att behöva anpassa dig till övriga medlemmar i min familj.

När jag inte går i skolan så gillar jag vara hemma och umgås med min familj, är det bra väder så går jag gärna promenader, cyklar, spelar fotboll eller hjälper till med arbetet på tomten. På varma sommardagar är jag den som hoppar först i poolen och äter gärna en glass efteråt. Tycker väldigt mycket om att dansa och gör det så ofta jag kan, men vill också bara ta det lugnt ibland och titta på en bra film.

Eftersom busskommunikationen inte passar med dina arbetstider måste du ha körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten är en fast schemarad på i snitt 25 timmar/vecka. Du som söker tjänsten ska vara glad, tålmodig, pålitlig och ansvarsfull. Eftersom jag har ett fel på min luftstrupe som gör att jag slutar andas så måste du som assistent hela tiden övervaka mig. Dessutom har jag Down Syndrom med en förträngd matstrupe vilket gör att jag lätt sätter i halsen. Så ja, jag kräver din uppmärksamhet hela tiden.

Eftersom jag inte är så bra på att prata ännu så använder jag mig av teckenstöd, därför är det viktigt att du talar mycket tydlig svenska. Om du har kunskaper i medicinteknisk utrustning och har en undersköterskeutbildning är det meriterande. Kan du teckenspråk så även det ett plus. Det är även viktigt att du, jag och min familj fungerar tillsammans.

Om vi fungerar ihop blir du anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning samt ut- och fortbildning. Ja, viktiga saker om jag ska kunna leva som jag vill och du ska kunna växa i ditt jobb. Intressant så långt? I så fall är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan.

När man jobbar med personer som inte fyllt 18 år måste man visa ett utdrag (LSS) från polisens belastningsregister innan man blir anställd. Det kan du beställa via www.polisen.se
 
Arbetstid/Varaktighet
Tjängen är på 25 timmar/veckan.
 
Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär