desktop
tablet
phone


Pigg och glad tjej söker assistent till sitt team


Jag är en pigg och glad tjej på 13 år med ett stort rörelsehinder. Jag bor tillsammans med min familj i Gustavsberg. 
  
Jag är en smart, snabbtänkt och lekfull tjej som gillar när det händer mycket. 
Nu söker jag en ny personlig assistent till mitt team. Jag behöver dig som kan arbeta ca 30 h/v och hoppa in extra vid behov med start omgående. Jag behöver dig som är motiverad, lyhörd, glad och lekfull, som kan vara mitt stöd i vardagen, i skolan, hemmet och även i aktiviteter på fritiden.   

Du skall fungera som en ”hjälpmotor” för att jag ska få stimulans, motivation och struktur under dagarna. Alternativ kommunikation är i fokus för mig, och du som assistent kommer få möjlighet att vara med i utvecklingen av det arbetet. 
  
Träning är en del av min vardag, arbetet innebär en del lyft, och förflyttningar mellan olika hjälpmedel. Så det är av vikt att du inte är rädd för att ta i fysiskt när det behövs. Erfarenhet av alternativ kommunikation (bliss eller Tobii) även erfarenhet av konduktiv pedagogik är meriterande, men inget krav. Vi sätter stort värde på att intresse och engagemang finns. Personlig lämplighet är avgörande. 

Är du en glad, positiv och lekfull person som kan stödja och hjälpa mig till ett aktivt liv som andra 13-åringar? 
Då är du den vi söker. 
  
Som assistent i Balans får du kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, t.ex. en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning 

Arbetstid/Varaktighet
Ca 30 timmar/veckan. Arbetstiden är förlagd kväll, helg och dag då jag är i skolan. Start omgående.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Låter det här som ett jobb som passar dig? Berätta vem du är och vad du har gjort och sök via formuläret nedan. 
När du jobbar med personer som inte fyllt 18 år måste du visa ett utdrag (LSS) från polisens belastningsregister innan du blir anställd. Det kan du beställa via www.polisen.se

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär