desktop
tablet
phone


Bästa jobbet för dig som studerar eller vill jobba extra!

Jag är en pratglad kille i 40-årsåldern som bor i egen lägenhet nära Odenplan. Jag tycker bland annat om att bada, lyssna på musik, titta på film, gå i affärer och på gym ibland. Förutom mina olika aktiviteter gillar jag också att bara vara hemma och pyssla med mina saker. För att göra detta behöver jag stöd i framförhållning och motivation. Jag behöver därför din assistans med struktur och planering, med alla förekommande sysslor i min lägenhet och med personlig hygien.

Nu söker jag dig som vill jobba ca 40 % enligt schema. Passen är fördelade på eftermiddag/kväll, sovande natt. Det kan finnas möjlighet till att jobba extra. Jag söker dig som är lugn och trygg i dig själv och som kan ta egna initiativ samt är lite påhittig. Andra viktiga egenskaper är humor, lyhördhet och god svenska för kommunikationens skull.

Du är en trygg, lugn och ansvarstagande kvinna, gärna med erfarenhet av autism. Har du arbetat som personlig assistent tidigare är det meriterande. Du förstår vikten av att följa rutiner, det är viktigt för mig för att jag ska trivas med livet. Ibland behöver du också kunna assistera mig att fatta beslut.

Jag vill att du ser ditt arbete som långsiktigt eftersom kontinuitet är viktigt för mig för att jag ska känna mig trygg. Du ska gilla att arbeta självständigt. Du kommer att få god introduktion av mina andra assistenter.

Jag vill också att du har körkort då jag har tillgång till bil. Att arbeta som assistent hos mig innebär att du kommer att arbeta i en liten och stabil assistans där du kommer att vara en del av mitt fina och uppskattade assistansteam.

Arbetstid
Måndagar, em till tisdag morgon, varannan söndag em/kväll till måndag morgon.
Schemalagd arbetstid, sovande jour.

Du kommer att vara anställd av Balans och du kommer att få en god introduktion, ut- och fortbildning, regelbundna personalmöten, kontinuerligt stöd, personlig arbetsledning och handledning.
 
 

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär