desktop
tablet
phone


Kvinna i 50-årsåldern söker personlig assistent i Stockholm city


Hej!
Jag är en kvinna i 50-årsåldern som bor i centrala Stockholm. Jag söker en driftig och engagerad personlig assistent som vill assistera mig i min vardag. Jag är en mycket varmhjärtad kvinna som har levt ett aktivt och händelserikt liv och som drabbats av en stroke för drygt 7 år sedan. Jag är nu rullstolsburen och halvsidesförlamad med ett stort omvårdnadsbehov. Jag är Civilingenjör i grunden och har alltid levt ett aktivt liv. Jag behöver din hjälp med att jobba på min återhämtning, samt njuta av kultur och utomhusaktiviteter.
   
Du som söker till att assisterna mig är en kvinna och troligen 20-40 år, du är aktiv och vill bidra till min utveckling samt ser till mitt bästa i varje situation. Delar av min assistans är dubbelassistans, därför behöver du också kunna samarbeta med mina andra fantastiska assistenter. Ett väl fungerande samspel med kollegor och mina anhöriga är viktigt för att jag skall känna harmoni och trygghet.
   
För att jobba som assistent hos mig behöver du vara ärlig, ansvarsfull, lugn och stabil i dig själv. Du bör ha stor empati, ha mycket tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation. Du bör ha en uppmuntrande och positiv läggning, du är alert samtidigt som du vet när du skall ”kliva fram eller stå tillbaka”. Jag är ordningsam av mig och vill behålla mitt hem rent och snyggt, därför är det viktigt att du förstår din roll när du arbetar i mitt hem. Du har den stödjanderollen och jag har huvudrollen.
   
Du bör vara lyhörd, mycket ordningsam och förstå vikten av rutiner. Det är viktigt att du engagerar dig fullt i ditt arbete för att på så sätt skapa en positiv och harmonisk atmosfär omkring dig. Det är också av största vikt att du behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift.
 
Arbetstid/Varaktighet  
Vi erbjuder en 75 % tjänst hos oss men det kan komma till att bli mer vid vakanser. 
Vi erbjuder också en timanställning vid behov, främst helger.
Du kommer att arbeta på rullande fyra-veckorsschema. 
Tjänsterna gäller dagtid men du kan komma att arbeta under såväl dagtid som nattetid. Det förekommer även helgpass. Viktigt att du kan ställa upp vid vakanser.
 
Tjänsterna börjar omgående med start för introduktion. I tjänsten ingår bemanningsansvar.  
   
 
Ansökan
Skriv och berätta om dig själv och varför du vill arbeta hos mig, samt vad som gör just dig till en bra assistent. Meddela gärna vilken utav tjänsterna du är intresserad utav.
Sök via länken nedan.
   
Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär