desktop
tablet
phone


Är du min nästa stjärna och redo för tonårsbus ?

Jag är en 15 årig tjej som bor med min familj. Jag är på jakt efter min nästa kvinnliga stjärna till mitt fantastiska assistansteam där professionalism, glädje och genuin vilja att bidra till att frigöra livskraft är ledord.
 
I dagsläget har vi två lediga tjänster på ca 40% fördelad på vardag eftermiddag/kväll och helgpass med extrapass på alla skollov. Du måste kunna arbeta alla typer av pass.
 
Du assisterar mig efter skolan och på helgdagar i alla mina vardagssysslor både hemma med familjen, på korttidshemmet där jag är ibland, på kompisträffar och på semester. Du assisterar mig med kommunikation, att äta, hygien, förflyttningar mellan mina hjälpmedel, lek och bus och på mina träningar och aktiviter .
 
Jag är social och kommer vilja lära känna dig snabbt, men jag vill också att du ser långsiktigt på tjänsten och stannar hos mig länge. Du kommer erbjudas gedigen utbildning för att känna dig trygg i assistentrollen. 

Jag har vaccinpass vilket även du behöver ha för att kunna delta i mina aktiviteter.

Det är fördelaktigt om du bor i söderort nära en tunnelbanestation eller i närheten av Orminge, Gustavsberg. Du kan påbörja och sluta dina arbetspass på olika ställen (Älvsjö, Kummelnäs, Bromma).  
 
Denna tjänst kan även passa dig som är student och som vill utvecklas och får glädjen att stötta mig i min vardag !

Välkommen med din ansökan. Start omgående 

OBS: för att arbeta med barn måste du ha utdrag ur polisens belastningsregister: beställ det i tid på www.polisen.se sök på LSS.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär