desktop
tablet
phone


Ett uppdrag som personlig assistent och arbetsledare till ung vuxen i Huddinge ; 75 %

Tja!
 
Jag är en aktiv 25-årig kille som bor i Huddinge Centrum. 
Jag behöver en pigg och trevlig assistent vid min sida för att allt ska funka i mitt liv. Till vardags har jag mycket nytta och glädje av mina datorer som jag använder framförallt för min kommunikation och även för studier och spel.
 
Mina största intressen förutom datorn är löpsporten FrameRunning som jag tränar och tävlar i. På vintern åker jag dessutom skidor, så kallad Biskii. Ibland reser jag iväg, inom och utanför Sveriges gränser - då hopp jag att du kan följa med mig. Jag är väldigt aktiv men har inte heller något emot lugna hemmadagar. 
 
Om tjänsten

Denna tjänst är delad på två ansvarsområden. Personlig assistans och personlig sammordnare. Som personlig assistent assisterar du mig i samtliga delar om min vardag. Med ditt stöd vill jag kunna leva ett liv som alla andra, ha en fungerande och meningsfull vardag. 

Som personlig samordnare har du en arbetsledande roll. Du är chef på plats och driver min assistans tillsammans med mig.  Du ansvarar bland annat för schemaläggning, arbetsmiljö, rekrytering av nya assistenter och personalfrågor som kan uppstå i en arbetsgrupp. Rollen som personlig samordnare är tänkt att du ska dela med en annan kollega. Ansvaret blir lättare att hantera med en samarbetsparner! 

Vem du är

Jag söker en assistent som har båda fötterna på jorden, är trygg i sig själv och är ordningsam och lyhörd. Det är viktigt att du känner yrkesstolthet för ditt uppdrag som personlig assistent och ser det som ett långsiktigt samarbete. Då kommer du att passa perfekt in i mitt härliga assistentgäng och vi alla kommer ha kul på jobbet. 
Det är ett krav att du tidigare har arbetat som personlig assistent eller inom vården då du söker till mig. En fördel är om du har erfarenhet av alternativ kommunikation (BLISS) och sondmat med knapp/PEG.
  

Obs! En viktigt förutsättning är att du behärskar svenska språket i tal och skrift för att vår kommunikation ska fungera.
Du ska vara rökfri, simkunnig och mellan 25 till 40 år. Kan du åka utför i slalombackarna är det ett plus :P


Arbetstid/Varaktighet
 
75 % med arbetstider förlagda dag, kväll och helg samt enstaka nätter. (vaken natt). 

Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning.

Lön
Timlön, Individuell lönesättning. Vi följer kollektivavtal Fremia. 
 

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär