desktop
tablet
phone


39-årig kvinna i Uppsala söker ny assistent

Jag är en 39-årig kvinna som söker efter en personlig assistent att ha vid min sida. Jag  tycker mycket om att laga mat, baka, måla och pyssla. Men under dessa tider så spenderar jag den mesta tiden utomhus och promenerar bland annat mycket. Då du är med mig hela tiden är det bra om du delar mina intressen, samt även hjälper mig att utföra vardagsbestyr tillsammans såsom att laga mat, städa och tvätta. Du måste också kunna anpassa dig efter mitt eget tempo som varierar från dag till dag, vissa  dagar behöver jag vila mer.

Det är en fördel om du har erfarenhet av arbetet som personlig assistent eller har fått kunskap och erfarenhet på annat sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet om autism men det vi lägger störst vikt vid är personlig lämplighet samt att personkemin överensstämmer. Det är viktigt att du är öppen och lär känna mig ordentligt eftersom du både måste kunna ta egna initiativ samt även kunna känna av när jag är i behov av lugn och ro. 

Det är viktigt att du inte är allergisk mot djur. Jag ser gärna att du som söker är kvinna samt att din svenska är bra så att vi kan ha en god kommunikation.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.
 
Arbetstid:  Extra vid behov till att börja med som kan leda till en större tjänst
Lön:  Avtal KFO-Kommunal, Individuell lönesättning

Jag hoppas att vi ses !

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär