desktop
tablet
phone


Assistent till en glad ung kille i Nacka (75% tjänst)

Jag är en positiv och glad 16-årig  som gillar att vara ute och hitta på nya äventyr när jag inte är i skolan. Jag söker en personlig assistent som är påhittig och tålmodig, trygg i sig själv och gilla att vara utomhus. Som min personliga assistent följer du med mig till skolan, till mina aktiviteter och fritidsintressen men du har inte heller något problem att ta det lugnt hemma och lyssna/spela musik eller titta på Youtube tillsammans med mig. 

För att min vardag ska fungera behöver jag din assistans i alla mina vardagssysslor, förflyttningar, personlig hygien och min kommunikation. Jag förflyttar mig mest med rullstol & gåstol. Jag är bra på att visa och kommunicera med min kropp för att visa vad jag vill. Jag använder även PCS-bilder och lite Tobii som kommunikationshjälp. Du bör har bra fysik, då vissa lyft förekommer. 

Du som söker denna tjänst är mellan 25 och 40 år och vill jobba ca 30 timmar i veckan med varierande arbetstider (dag, kväll, vaken natt) och helger på ett rullande schema.
 
Innan du börjar jobba självständigt  får du en noggrann introduktion. 
  
När man jobbar med barn under 18 år behöver man ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det gärna i tid på www.polisen.se  - sök på LSS. 

Lön
Individuell lönesättning. Avtal: KFO-Kommunal 

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär