desktop
tablet
phone


17-årig Kille i Nacka söker personlig assistent på 75% (vaken natt)


Hej!

Jag är en positiv, aktiv och glad 17-årig tonåring som gillar att vara ute och hitta på nya äventyr, när jag inte är i skolan. Det kan vara att hänga på skateboardparker, titta på bilar eller bara ta en promenad. Som min assistent ska du vara påhittig och trygg i dig själv. Du följer med mig till skolan, till mina aktiviteter och fritidsintressen men du har inte heller något problem att ta det lugnt hemma och lyssna/spelar musik eller titta på Youtube tillsammans med mig. 
För att min vardag ska fungera behöver jag din assistans i alla mina vardagssysslor, förflyttningar, personlig hygien och min kommunikation. Jag förflyttar mig mest med rullstol & gåstol. Jag är bra på att visa och kommunicera med min kropp men jag använder även PCS- bilder och lite Tobii.
 
Det tar tid för oss båda att lära känna varandra och hitta ett bra sätt att samarbeta. Därför ska du se detta som ett långsiktigt jobb. När jag får kontinuitet i mitt liv mår jag bäst och vi båda får möjlighet att utvecklas.
Du som söker denna tjänst är mellan 25 och 40 år och vill jobba ca 30 timmar i veckan. Det är  ett rollande schema på fyra veckor med varierande arbetstider  på dag, kväll/natt och helg. Jag behöver en del stöd även under natten och därför är det viktig för dig som söker denna tjänsten att du kan jobba vaken natt.  Jag ser gärna att du kan börja ganska så omgående. Eftersom jag rider en gång i veckan är det viktig att du inte är allergisk mot hästar.

För rätt person kan det finnas möjlighet till att vid sidan av jobbet som assistent även ta ansvar för arbetsledningen av min grupp. Det innebär bland annat schemaläggning, arbetsmiljö, rekrytering och personalfrågor. Om du är min nya arbetsledare kommer du få både stöttning och specifika utbildningar för att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag. Uppdraget som arbetsledare är arvoderat.
Innan du börjar jobba självständigt får du en noggrann introduktion.
 
När man jobbar med barn under 18 år behöver man ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det gärna i tid på www.polisen.se  - sök på LSS.

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär