desktop
tablet
phone


Stockholms trevligaste assistans söker en ny assistent!

Centralt belägen med goda kommunikationer i natursköna omgivningar i Hammarby Sjöstad bor jag; en aktiv pensionär med stor familj och umgängeskrets. Mina intressen rymmer allt från samhällsfrågor och politik till musik, litteratur, ordvitsar, matlagning, konst och måleri. Det är en fördel om du delar några av dessa intressen med mig
För att passa in i min assistentgrupp bör du vara en välorganiserad och strukturerad person som besitter en stor portion humor samt en gnutta allvar. Du bör även vara social och flexibel.

Mina krav är att du har:

- mycket goda kunskaper i det svenska språket
- erfarenhet av att arbeta i grupp

Det är önskvärt att du har erfarenhet och intresse av rehabilitering och att du har erfarenhet av förvärvad funktionsnedsättning till exempel stroke. Det är ett plus om du behärskar datorer och mobiltelefoner väl.
Mina assistenter är anställda av Balans vilket garanterar att du får en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning.

Arbetstid/varaktighet

En fast tjänst på upp till 60 % fördelad på dag, kväll och helg , med utrymme till att ta extra pass.  I tjänsten ingår även bemanningsansvar var 5:e vecka för vilket ett fast månatligt arvode betalas ut.

Start: omgående. 


Lön
Individuell lönesättning enligt kollektivavtal Fremia. 



Jag ser fram emot din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär