desktop
tablet
phone


Social och aktiv 26-åring i Annedal vill ha en trygg och positiv assistent på ca 75%

Kommer du till jobbet med glädje och glöd och vill frigöra livskraft tillsammans med mig? Då får du gärna fortsätta läsa min annons!

Jag är 26 år och bor i Annedal i Bromma, på gränsen till Sundbyberg. Till Annedal tar du dig snabbt och smidigt med kollektivtrafiken eller med cykel/promenad om du bor i Sumpan, Solna eller Bromma.
 
Jag jobbar på en daglig verksamhet på dagarna och då hänger du självklart med. På helgerna brukar jag hitta på roliga aktiviteter tillsammans med min bror som också har assistans, eller ibland tillsammans med en kompis. Vi brukar t.ex. åka till simhallen
För att jag ska kunna komma i väg på mina aktiviteter så behöver jag dig som har driv och god planeringsförmåga.
Vi har också ett mysogt lantställe som jag åker till då och då och då behöver du följa med mig dit om det blir på dina arbetspass. På lantstället kommer du arbeta längre och mer intensiva pass, sen är du ledig några dagar i gengäld.
Du kommer också att assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr; såsom att tvätta, diska, städa och handla, duscha, av- och påklädning, kommunikation och allt annat som ingår i de flesta människors vardag.  
 
Det är mycket viktigt att du känner dig bekväm i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är du som hjälper mig att kommunicera i olika situationer t.ex. vid läkarbesök eller när jag ska prova ut ett nytt hjälpmedel hos hjälpmedelscentralen.
Men inte minst för att du ska kunna förstå ditt arbete och kunna utföra det på ett bra och säkert sätt.

Arbetet innebär både enkel- och dubbelassistans där samarbeta är viktigt både med mig och mina andra assistenter.

Obs! Inga pälsdjurs allergiker eftersom jag och min bror har katt och mamma och pappa har hundar som brukar vara hemma hos oss. Förstås ett plus om du tycker om våra djur (som är jättesnälla). 

Egenskaper som jag önskar att du besitter:

  • Du är och tycker om att vara social på ditt arbete tillsammans med mig
  • Noggrannhet och god förmåga att strukturera och planera
  • Bra sinne och minne för detaljer
  • Lugn utan att för den skull vara långsam
  • Inkännande i det du gör
  • Kvick och alert i din personlighet
  • Du tycker, liksom jag, att det är viktigt att komma i tid till jobbet
  • Kunna ha många bollar i luften och ha koll på dem samtidigt
  • Du kan jobba utifrån skriftliga instruktioner utan problem
Stort plus om du har erfarenhet eller kunskap i AKK.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fort- och utbildning. 

INFORMATION KRING TJÄNSTEN
Du kommer att jobba varierade arbetstider (dag, kväll, vaken natt, helg). Självklart lägger min samordnare ditt schema så att det blir bra flyt i det och du får alltid schemat i god tid, ca en månad i förväg.
Du bör dock ha erfarenhet av vaken natt och känna dig bekväm i att jobba 3-4 vakna nätter på rad (utan kollega, dvs enkelassistans).
När du jobbar natt hos mig är det otroligt viktigt att du håller dig vaken och alert hela arbetspasset. Du bör vara lugn och trygg som person då nätterna kan se olika ut. Du ska med andra ord inte ha problem med att hålla dig vaken oavsett om jag sover och behöver ha tyst eller om du behöver hjälpa mig aktivt i olika moment hela natten. 
Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av att ha jobbat vaken natt tidigare och är bekväm i det.
Behöver du planera längre fram än en månad lämnar du bara en ledighetsansökan till min samordnare, det brukar inte vara några problem.
Dock är det viktigt att du som söker tjänsten kan vara så pass flexibel att du kan jobba varierade tider, ha denna tjänsten som din huvudsyssla och se detta som en varaktig tjänst.

Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är 30 år eller äldre.


 Lön  Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök gärna tjänsten och det gör du via formuläret nedan
Jag ser fram emot din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär