desktop
tablet
phone


Tjej i Huddinge söker genuin assistent 80% till sitt härliga gäng!

Är du en tjej 20-35 år som tycker det är spännande och inspirerande att jobba som personlig assistent? Är du en öppen, social och oblyg person som har nära till skratt men samtidigt tar ditt uppdrag på största allvar? Då kan du vara den jag söker.

Jag är en tjugoårig gymnasietjej som gillar när det händer saker i mitt liv, att hänga med kompisar och hitta på en massa roliga saker. Men jag gillar också att ta det lungt, spela spel och lyssna på musik. Något jag gör väldigt mycket är att resa, både utomlands och inom Sverige. Så du som söker måste kunna följa med på mina reseäventyr.
För att vi ska trivas ihop är det bra om du delar mina intressen. Du är också en person som är ordningssam och lyhörd för mina behov. Du tål pälsdjur, för vi har både hund och katt. Erfarenhet av Bliss är ett plus. Rökfri under arbetstid är ett krav.

Tjänsten är på 80% fram till hösten, främst vaken natt och helg men dagar kommer att förekomma. Från hösten erbjuds nattjänst på 60% med möjlighet till mer. Du kommer dela bemanningsansvar vid sjukdom med övriga kollegor. Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du kommer få det stöd du behöver för att bli trygg i ditt uppdrag. En noggrann och tydlig introduktion, personlig arbetsledning, handledning samt ut- och fortbildning.

Kollektivavtal KFO och individuell lönesättning. Tillträde omgående.

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan. Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se.

Hoppas vi ses!



Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär