desktop
tablet
phone


Det här kanske är assistentjobbet för just dig !


Jag är en social och nyfiken ung kvinna som bor på Lidingö, en hållplats från Ropsten, som använder personlig assistans. Jag behöver utöka mitt team med ytterligare en assistent och söker nu dig som har stor social kompetens, är glad och utåtriktad. Du har lätt för att ta egna initiativ, är påhittig och har hög arbetsmoral.

Jag behöver stöd med att aktivera mig samt kliva fram och ta för mig så du måste kunna coacha mig i det så att jag uppnår mina mål.
 
Jag tycker mycket om att resa och som min assistent måste du ha möjlighet att följa med på resor både inom Sverige och utomlands.

Jag ser gärna att du vill arbeta som assistent hos mig under en längre period.
 
Jag söker dig som är kvinna, rökfri, inte har problem med rygg, axlar eller dylikt då jag måste ha hjälp att köra min manuella rullstol och få hjälp med manuella förflyttningar.
 
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina önskemål och behov.
Skicka din ansökan med meritförteckning och märk den med referens:
 
Tjänsten är på ca 35-40 tim/vecka, varierad arbetstid, dag, kväll/natt, helg och storhelg.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär