desktop
tablet
phone


Jag söker dig som vill jobba som personlig assistent i Västerort! 75%

Hej! Jag är en ung kvinna som har autism, epilepsi och en utvecklingsstörning. Jag behöver nu en ny assistent till mitt härliga team. Jag gillar att gå på utflykter, besöka museum och gå ut och äta. 

Jag ser gärna att du har erfarenhet av att arbetat med barn eller inom annan omsorg. Det är av fördel om du har arbetat med autism eller har kunskap om diagnosen, om inte så får du lära dig det på plats. Det förekommer tillfällen som du jobbar ihop med en kollega men huvudsakligen behöver du kunna arbeta självständigt tillsammans med mig. Vi har spridda åldrar i assistansen och jag ser gärna sökande av alla åldrar. 

Nu behöver jag dig som vill jobba på en deltidstjänst med schemalagd arbetstid på arbetsdagar och helger. Jag har assistans dygnet därför förekommer även natt jobb med sovande jour (5h/natt). Det finns möjlighet till mertid när andra assistenter är lediga. 

Du behöver kunna svenska språket väl i tal och skrift eftersom det ingår dokumentation i dina arbetsuppgifter och du kommer samtidigt vara mitt verbala stöd och assistera mig vid kommunikation så jag kan ta del i samhället. 
Tillträde enligt överenskommelse. 

Du kommer få introduktioner och utbildning så både du och jag ska känna oss trygga med varandra. 
Jag hoppas att vi ses snart!
 
Arbetstid/Varaktighet
75 % natt, dag  och helg.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär