desktop
tablet
phone


Ung vuxen i Huddinge söker aktiv assistent på 75%


Tja! Jag är en aktiv 22-årig kille boende i Segeltorp i Huddinge kommun. Jag behöver en pigg och trevlig assistent vid min sida för att allt ska funka i mitt liv. Till vardags har jag mycket nytta och glädje av mina datorer som jag använder till både kommunikation och spel. Mina största intressen förutom datorn är löpsporten RaceRunning som jag tränar och tävlar i. På vintern åker jag dessutom skidor, så kallad Biskii. Om du åker slalom så är det ett plus. Som du förstår så gillar jag att aktivera mig. Ibland reser jag iväg, inom och utanför Sveriges gränser - då kommer du att följa med mig.

Jag söker en assistent som har båda fötterna på jorden och är trygg i sig själv. Det är viktigt att du känner yrkesstoltet för ditt uppdrag och ser det som långsiktigt, då kommer du att få väldigt kul på jobbet! Det är ett krav att du tidigare har arbetat som assistent då du söker till mig. Ytterligare plus om du har erfarenhet av alternativ kommunikation.

Obs! Mycket viktigt att du talar flytande svenska. Det är mycket viktigt för att vår kommunikation ska fungera.

Är du kille i åldern 30-40 år så är det ett plus men det viktigaste är ändå personkemin. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du som assisterar mig ska vara rökfri, simkunnig och inte ha någon pälsdjurallergi.

Jag har redan nu ett mycket härligt assistent-gäng som trivs och har kul tillsammans, jag hoppas att du vill bli en del av det!

Arbetstid/Varaktighet
30 timmar (75%)  i veckan på ett rullande 6-veckorschema där du kommer att ha ett arvoderat bemanningsuppdrag.  Varierande arbetstid på dagar, kvällar och helger samt enstaka nätter.

Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning. 

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär