desktop
tablet
phone


13 årig tjej i Nacka söker en pigg, glad och aktiv assistent


  
  
Jag är en 13årig aktiv och rolig tjej med CP skada och autism som bor i Nacka,Värmdö och som söker en till assistent till mitt team. Jag vill gärna att du skall ha erfarenhet av att jobba som personlgi assistent och framför allt  assistera barn/unga . Jag vill också att du är kvinna mellan 19-40 år. Lika pigg och positiv som jag och som pratar flytande svenska och har hög arbetsmoral. 
 Din assistans i min vardag frigör livskraft och möjliggör mitt tonårsliv med familj och kompisar. 
Jag är din arbetsplats, så du jobbar där jag är: hemma med min familj, i skolan, på fritids, i simhallen och på RaceRunning träning, hos kompisar, eller på stan när jag hänger med mina kompisar, även på läger eller på resa med min familj. Du assisterar mig med och i allt jag gör: från det mest grundläggande som att kommunicera (du är min tolk och röst), äta, gå på toa, duscha, klä på och av, förflytta mig mellan olika hjälpmedel, till att utöva stretchövningar, träna och umgås med familj och vänner.


Att assistera mig är att leva livet med allt det innebär: det är både jätte roligt, spännande, ibland tråkigt, jobbigt eller utmanande, men det kommer att bli lärorikt och givande för både dig och mig. 
  
Tjänsten är på 30-50 % fördelat på eftermiddag/kväll och helg, samt dagtid på alla skollov och under sommaren. Tjänsten passar bra att kombinera med ett annat assistentjobb.

Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning. 

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

  
OBS: för att arbeta med barn måste du ha utdrag ur polisens belastningsregister: beställ det i tid på www.polisen.se sök på LSS. 

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan.  
Ansök snarast. Intervjuer pågående.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär