desktop
tablet
phone


Kombinerad roll som arbetsledare och assistent på 75% till en glad 10-årig tjej i Nacka, 20 min från Slussen


 
Hej! 
Jag är en pigg och glad 10-årig tjej som söker en ny assistent till mitt team. Jag gillar att göra precis allt som alla 8-åringar vill göra. Leka kull, kurragömma, klättra i klätterställningen, spela spel, hoppa i vattenpölar, dansa och sjunga. Men jag behöver din assistans för att jag ska kunna göra allt det roliga, som jag gillar. Du ska hela tiden finnas vid min sida om jag behöver dig. Jag behöver till exempel assistans när jag ska leka, äta och prata. Jag behöver hjälp även vid förflyttningar. Jag har hjälpmedel i form gåstol, sittskal och rullstolar. 

Jag ser gärna att du tidigare har arbetat som personlig assistent, men det är inget krav. Har du erfarenhet av sondmatning och Bliss är det bra. Det viktigaste är att du är en lekfull person som inte tröttnar på att leka med mig. Du ska ha tålamod och intresse av att lyssna på mig eller titta på mina tecken, bilder och symboler, som jag använder när jag pratar med dig. Fungerar det bra mellan oss, ser gärna att du stannar länge. 

 Som arbetsledare ska du samordna och arbetsleda assistentgruppen, men dessutom själv arbeta som assistent hos mig. Du kommer att ha ansvar för schemaläggning, arbetsmiljö, och rekrytering  samt att ha löpande kontakt med personalen 

Jag ser gärna att du som söker arbetet är kvinna!

Tjänsten är på 30 timmar i veckan dag/kväll/natt/helg
Som assistent i Balans får kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, t.ex. en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning. 

Ladda upp CV och personligt brev i formuläret nedan. 

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär