desktop
tablet
phone


Du, KLIPPAN i mitt liv- SÖK !


Jag är en levnadsglad tjej på 24 år som bor i egen lägenhet i Vällingby.
Jag gillar när det händer grejer, rulla tummarna är ingenting för mig. Spela spel, läsa böcker, plocka ur diskmaskinen, bada, gå till lekparken, dammsuga, läsa…listan kan göras lång men det viktigaste är att jag får göra det tillsammans med någon som kan ge mig trygghet & struktur.

Nu söker jag en assistent som vill jobba kvällar & nätter med sovande jour 2-3 pass i veckan. När vi blivit trygga med varandra vill jag att du även kliver in & blir arbetsledare, det är viktigt att du ser på ditt uppdrag långsiktigt. Jag söker med andra ord en riktig klippa i livet!

Har du erfarenhet av autism, teckenkommunikation, lågaffektivt bemötande eller tydliggörande pedagogik är det guld MEN i slutändan är det rätt person jag söker. Du kommer ha nytta av att vara trygg i dig själv med stort lugn & glädje samt en naturlig tydlighet.

Jag är en viljestark individ som vill mycket & alltid söker din uppmärksamhet för samtal, lek, bus & tolkning av min omvärld så att jag förstår vad som sker. När jag vet vad som förväntas av mig, vad jag kan förvänta mig av dig & förstår vad som händer i tid & rum är jag glad, social & entusiastiskt intresserad av min omvärld. Jag erbjuder dig ett aktivt arbete där du får känna att du bidrar & gör skillnad för en annan människa, din personliga utveckling kommer med på köpet.

Arbetspassen är 15:30-08:30 på vardagar & längre, varierande timmar på helger. Eftersom det är sovande jour får du betalt 12 av 17 timmar (vardagspass) varav 9 är aktiva – resten får du sova på jobbet!

Självklart är du rökfri!

Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion och att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning. 

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär