desktop
tablet
phone


Aktiv 17 årig kille söker personlig assistent till norrort


Hejsan!

Jag är en glad kille på  17 år som bor med min familj i Upplands Väsby. Jag använder mig av assistans i allt jag gör och i alla mina dagliga aktiviteter, både i skolan, hemma och på fritiden.

Mitt absolut största intresse är musik! Jag håller även på med bi-ski (skidåkning) och racerunning (löpning). Jag gillar även att gå på Hammarbys hemmamatcher så du får gärna gilla fotboll. Jag gillar helt enkelt att hålla ingång och det är här du kommer in i bilden. Jag söker dig som vill arbeta som min personliga assistent under en längre tid, det är viktigt att jag har långsiktiga och seriösa assistenter i mitt liv. Jag tycker det skulle vara roligt om du delade några av mina intressen men oavsett om du gör det eller inte så är det viktigaste att du har en positiv attityd och vilja att förverkliga mina idéer.

För att jobba som min assistent är det viktig att du är trygg i dig själv och har ett vuxet förhållningssätt när du arbetar. Det är viktigt att du är duktig på att anpassa dig till din omgivning då det kommer att ställas olika krav på dig beroende på om vi är i skolan, på stan eller i hemmet. Jag bor tillsammans med mina föräldrar och bröder som du behöver förhålla dig till när jag är hemma.

Du som arbetar med mig är helt rökfri.

Jag kommunicerar med Bliss och kommunikationsdator – Tobii. 
Oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte så får du bra introduktion av mina superduktiga assistenter.
Mina assistenter är anställda av Balans och det innebär att du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning.

Tjänstens omfattning
Tjänsten är på 35 timmar i veckan. Främst dag och kväll, jour/väntetid förekommer några nätter i månaden. Både vardagar samt helger.
För rätt person så finns det möjlighet att i framtiden få ett arbetsledaransvar.

Tillträde
Tjänsten har sin start för introduktion så snart som möjligt.

Lön
Enligt kollektivavtal Kommunal – KFO.

Ansökan
Ansökan via formuläret nedan.
Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär