desktop
tablet
phone


Tonårskille i Nacka söker personlig assistent för extra vid behov.


Jag är en 14-årig kille som gillar att hänga på Skateboardparker och Grönalund , åker Biski på vintern eller bara vara hemma och lyssna på musik eller titta på YouTube. Det betyder att du som min assistent är påhittig och tycker om att följa med mig på utflykter och aktiviteter men du har inte heller något problem att ta det lugnt hemma och lyssnar eller spelar musik tillsammans med mig. Pga mina funktionsnedsättningar behöver jag din assistans i alla mina vardagssysslor, förflyttningar och med min kommunikation. Jag förflyttar mig mest med rullstol & gåstol och använder pcs- bilder, Tobij och min kropp för att kommunicera.  

Det tar sin tid för oss båda att lära känna varandra och hitta ett bra sätt att samarbeta, därför ska du se detta som ett långsiktigt jobb. När jag får kontinuitet i mitt liv mår jag bäst och vi båda får möjlighet att utvecklas.  

Din arbetsplats är där jag är, det kan vara till exempel hemma hos mig, i skolan eller på någon av mina aktiviteter.  


Du som söker denna tjänst ska vara mellan 25–40 år och vill arbeta extra vid behov. Dag, kväll, natt, helg och även under sommaren när mina andra kolleger är på semester. Under natten gäller sovande jour.  Om det känns bra mellan oss, finns det möjlighet för ett vikariat på 30 timmar/veckan från augusti 2020. 

Innan du börjar jobba självständigt får du en noggrann introduktion.  
  

När man jobbar med barn under 18 år behöver man ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det gärna i tid på www.polisen.se - sök på LSS. 
 
Välkommen med din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär