desktop
tablet
phone


Är du den personliga assistent jag söker?

Jag är en 50-årig man boende "söder om söder" som använder Personlig assistans. Jag behöver omgående utöka mitt team med ytterligare två personliga  assistenter.

Jag tycker mycket om att promenera och resa. Korta dagsutflykter är väldigt uppskattat och det är positivt om du delar det intresset. Musik är väldigt viktigt för mig och jag går gärna på konserter och andra engagemang.

Jag letar efter dig som har stor social kompetens, är glad och utåtriktad. Du har lätt för att ta egna initiativ, är flexibel och samarbetsvillig. Du är en lösningsfokuserad person. 

Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller har fått kunskap och erfarenhet på annat sätt. Vi lägger dock stor vikt vid personlig lämplighet samt att personkemin stämmer.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket garanterar att de får ett mycket bra stöd i sitt uppdrag och kan växa i arbetet. Introduktion, ut- och fortbildning och handledning ingår som en självklar del.

Arbetstiderna är varierande: dag, kväll, natt och helg. Tjänsten är i snitt 25 timmar/vecka där det kan finns möjlighet längre fram till ett arvoderat bemanningsansvar.

Ansöka via formuläret nedan.

Arbetstid/Varaktighet
25 timmar/vecka (62,5%) med start omgående för introduktion. 

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär