desktop
tablet
phone


Assistent med arbetsledaransvar sökes till man i Solna på 75%.Jag är en man som bor i Solna. Jag bor själv men umgås mycket med min familj och släkt. Natur-och båtliv har alltid varit ett stort intresse. Det är också viktigt att jag tränar mycket. Du är som min personliga assistent en förutsättning för att allt ska fungera i mitt liv. Jag kommunicerar alternativt då jag har svårt med tal. Du måste som min assistent vara tålmodig, stabil och lyhörd för mina signaler. Bra också om du kan, och gillar, att laga mat.

Jag söker en assistent (i genomsnitt ca 30 tim huvudsakligen dagtid vardagar och helger.

Personlig samordnare
I tjänsten ingår ett uppdrag som personlig samordnare där du arbetsleder övriga assistenter och har ansvar för bl.a. schemaläggning, tidrapportering, medarbetarsamtal och arbetsmiljöfrågor.

I tjänsten ingår också ett bemanningsansvar, där du vissa veckor ansvarar för att fylla tillfälliga vakanser.
Jag ser gärna att du vill arbeta som assistent hos mig under en längre period.  Du kommer att få god introduktion, handledning och utbildning.

Skicka med meritförteckning och ett personlig brev där du berättar för mig varför du skulle passa som min assistent.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du förutom en god introduktion samt ut- och fortbildning också får personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål. Balans tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal KFO-Kommunal.

Jag ser fram emot din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär