desktop
tablet
phone


Ung kvinna i Solna söker personlig assistent, deltid helger och semestervikarie


Hej! Jag är en ung kvinna som har autism, epilepsi och en utvecklingsstörning. Nu är jag i behov av att utöka mitt team av personliga assistenter, kanske är det med just dig.

Jag har flera intressen och bland annat gillar jag att gå på utflykter, besöka museum och gå ut och äta. Jag ser gärna att du har erfarenhet av att arbetat med människor i någon roll. Det är av fördel om du har arbetat med autism eller har kunskap om diagnosen, om inte så får du lära dig det på plats. Det förekommer tillfällen som du jobbar ihop med en kollega men huvudsakligen behöver du kunna arbeta självständigt tillsammans med mig. Vi har spridda åldrar i assistansen och jag ser gärna sökande av alla åldrar. 

Nu behöver jag dig som vill jobba på en deltidstjänst, med schemalagd arbetstid på helger. Jag har assistans dygnet runt, därför förekommer även nattjobb med sovande jour (5h/natt). Det finns möjlighet att fortsätta på sommaren som semestervikarie. 

Du behöver kunna svenska språket väl i tal och skrift eftersom det ingår dokumentation i dina arbetsuppgifter och du kommer samtidigt vara mitt verbala stöd och assistera mig vid kommunikation så jag kan ta del i samhället. 

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, friskvård, utbildning och handledning.

Du kommer få introduktioner och utbildning så både du och jag ska känna oss trygga med varandra. 

Tillträde enligt överenskommelse. 

Lön

Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan

Ansök via ansökningsformuläret nedan.


Jag hoppas att vi ses snart!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär