desktop
tablet
phone


Vill du jobba extra som personlig assistent till mig i Trosa?


Jag är en man i 60-års åldern som lever med ALS. Jag önskar att du som söker är en man. Det är ett krav att du talar och skriver svenska obehindrat, eftersom min röst är svag.
Som assistent till mig kommer du vara mina armar och ben. För att jag ska kunna utföra saker i hemmet eller vara aktiv på annat sätt är det viktigt för mig att du är lyhörd, flexibel och inkännande. Det är också av stor vikt att du är i fysiskt bra form, då min funktionsnedsättning gör att min kropp inte alltid är på topp.
Jag har ett aktivt liv och egen bil, åker ofta i Stockholm, så det är ett krav att du har körkort, är en lugn och van bilförare samt att du hanterar att köra i stadstrafik.
Det skulle glädja mig om du är en händig person, jag bor i hus med stor tomt.
I min vardag använder jag mig av en ventilator och hostmaskin. Jag har precis börjat använda en ögonstyrd dator. Har du erfarenhet av något av detta är det ett plus men inget krav. Du kommer få en bra introduktion. Viktigast är hur du är som person.
Om du ska vara min assistent kan du inte vara allergisk mot katt.  Ett krav är också att du är rökfri.
Eftersom mitt hem ligger lite avsides är det en fördel om du har egen bil till och från arbetet.
 
Anställningen är en timanställning där det krävs att du är flexibel att kunna hoppa in vid behov. 24-timmars pass förekommer.
 
Mina assistenter är anställda av Balans, vilket innebär en nära kommunikation med arbetsledare, en noggrann och tydlig introduktion som vi kör igång direkt, personlig handledning samt ut- och fortbildning.
 
Du kommer att få det stöd Du behöver för att vara trygg och professionell i Ditt uppdrag som min personliga assistent.
 
Jag hoppas att vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär