desktop
tablet
phone


Personliga assistenter sökes till 17 årig Huddingekille


Jag är en tonårskille som behöver personlig assistans för att kunna leva mitt liv och vad det har att erbjuda. Jag lever tillsammans med mina föräldrar som är skilda så mitt hem är på två olika platser och där kommer du att vara, båda i Huddinge. Jag gillar att bada, lyssna på musik, spela teater och åka på spännande utflykter. Jag kommunicerar inte verbalt men kan visa i många fall vad jag vill. 

Jag söker nu två assistenter till mitt team. En assistent som kan arbeta 20 timmar i veckan och även ha bemanningsansvar var tredje vecka. På sommaren behöver du kunna jobba lite extra, framför allt under juli månad. Utöver en assistent på deltid har jag även behov att hitta en assistent som kan arbeta extra vid behov. Även dig kommer jag behöva framför allt under sommaren.
Jag ser gärna att du har egenskaper som tålamod, att du är social, lugn, lekfull och har känsla för service. Om du börjar arbeta hos mig kommer du ingå i ett team där det redan arbetar fler härliga assistenter, hoppas du vill bli en av oss. 

Du kommer att få gå introduktion tillsammans med andra assistenter för det ska bli bekvämt för både dig och mig. Friskvård erbjuds också när du arbetar hos mig.  
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.
 
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på 20 tim/vecka, (50%). I tjänsten ingår även bemanningsansvar var tredje vecka. Start den 1 juni 2020.
Extra vid behov. Start omgående.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Ansök via ansökningsformuläret nedan. Det är viktigt att du i ansökan anger vilken tjänst du söker till.

När du jobbar med personer som inte fyllt 18 år måste du visa ett utdrag (LSS) från polisens belastningsregister innan du blir anställd. Det kan du beställa via www.polisen.se

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär