desktop
tablet
phone


9-årig kille i Hagsätra söker kreativ extra vid behov assistent


Hej!

Jag är en grabb på 9 år som lever mitt liv med personlig assistans. Jag bor i Hagsätra tillsammans med min mamma och min bror. Vi ser gärna att du är kreativ och initiativtagande samt att du har tålamod och en positiv livssyn. Som min personliga assistent är du med mig där jag befinner mig. Det kan vara på resa med min familj, badhuset eller i lekparken. Under sommar brukar jag göra en längre resa utomlands, där det kan bli aktuellt att du ska assistera mig. Jag gillar att bada, måla, gunga och leka, det vore kul om vi delade några intressen. Förutom mina intressen går jag även i skolan mån-fre. Ibland kan det hända att jag inte mår så bra och då jag kan jag ha svårt att uttrycka vad som är fel, det är för mig viktigt att du då är lyhörd för mina signaler samt är lugn och trygg i dig själv. Jag söker killar och tjejer i åldern 20-40 år och behärskar svenska i tal och skrift.

Du kommer att finnas som en extraresurs för att täcka upp vakanser för mina ordinarie assistenter. Det kan handla om arbetspass på dagar, kvällar och helger. Du börjar din tjänst med introduktion, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte.

Hoppas du tycker att det låter spännande och kul att få arbeta med mig, jag längtar efter att få lära känna dig!

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, möjlighet till ut- och fortbildning och du kommer att ha ett nära samarbete med en rådgivare på Balans.

Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställs på www.polisen.se.

Arbetstid/Varaktighet
Extra vid behov. Start omgående.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Låter det som ett jobb för dig? Berätta vem du är och vad du har gjort och sök via formuläret nedan.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär