desktop
tablet
phone


Sökes: assistent med spring i benen!


Jag är en glad och pigg kille på 10 år som bor i Vidja i Farsta.
Jag söker assistent till ett roligt och givande extrajobb.  

Jag använder mig av assistans i allt jag gör och i alla mina dagliga aktiviteter. Jag har diagnoserna autism och svår intellektuell funktionsnedsättning. Hemma hos mig är det alltid full fart. Jag gillar att hoppa studsmatta, gå på promenader, besöka lekparker och att simma. Det är här du kommer in i bilden.  Jag söker dig som vill arbeta som min personliga assistent och jag tycker det skulle vara roligt om du delade mina intressen.

Nu söker jag dig som har glimten i ögat, är en självutnämnd expert på kommunikationsutmaningar och har spring i benen. Du har på något sätt kommit i kontakt med, eller har tidigare erfarenhet av autism och intellektuell funktionsnedsättning. Du kommer att hjälpa mig att tolka min omvärld och tydliggöra mina dagar för mig. Jag behöver hjälp med tillsyn och det är ett stort plus om du tidigare arbetat med personer som är utåtagerande och har ett lösningsorienterat, lågaffektivt förhållningssätt. Du ska kunna agera snabbt när situationen kräver det då jag inte förstår faror och behöver hållas under uppsikt hela tiden. Du behöver vara lyhörd, ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek och skratt.
Det tar tid att lära känna mig som person och att kunna tolka mig. Jag vill att du ser den här anställningen som långsiktig då jag har svårt att ta in nya personer. Du kommer få en lång introduktion och få ta ett stort eget ansvar hos mig.

Jag söker dig som har möjlighet att jobba 1-2 pass i veckan med arbetstider ca 15-21 och något pass 1-2 helger i månaden.
 
Tjänstens omfattning
Tjänsten är på ca 10-15 timmar i veckan, kvällstid samt helger.
Tillträde
Maj 2020 och tjänsten börjar med introduktion.
Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO. 

Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion och att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

 

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär