desktop
tablet
phone


27- årig kille i Huddinge söker dig som vill jobba som personlig assistentJag är en kille på 27 år som bor med min familj i Huddinge.  Jag tycker om att lyssna på musik, gå på bio och så badar jag mycket. 

Jag söker nu två nya assistenter , du som är kille och gärna runt 23 års ålder och uppåt, om du också har erfarenhet av autism och beteendeproblematik så är det ett stort plus. Du behöver vara skicklig i sociala sammanhang och kunna anpassa dig till mig och min omgivning då du assisterar mig. Du måste även vara i god fysisk form.

Att arbeta som personlig assistent hos mig innebär att du kommer vara med mig där jag är. Hemma i min vardag , på mina aktiviteter och på resor. 

Det är viktigt för mig att du är lugn och stabil och kan ta ansvar. Att du behärskar det svenska språket fullt ut är en förutsättning.  

Mina assistenter är anställda av Balans, vilket säkrar att du får en bra introduktion, fortlöpande handledning och mycket utbildningsmöjligheter. Alla mina assistenter får utbildning inom autismspektrat.  

Arbetstid/Varaktighet
2 tjänster : en heltidstjänst och en deltidstjänst , dag, kväll, natt och helg på ett rullande schema

Lön Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär