desktop
tablet
phone


Kvinnlig assistent 75% med möjlighet till delat arbetsledaransvar till tjej i söderort

Jag är en 22-årig tjej som söker dig som är positiv och proffsig till mitt fina assistent-team. Jag tror du tar ditt uppdrag på största allvar, du är ordningsam och lyhörd för mina behov. Själv är jag en person som gillar när det händer saker i mitt liv, att hänga med kompisar och hitta på en massa roliga saker. Jag tycker mycket om att resa men gillar även att ta det lugnt på hemmaplan.

Du tål pälsdjur och att du är rökfri under arbetstid är ett krav. Erfarenhet av kommunikation via Bliss är ett plus.

Är du rätt person kan det finnas möjlighet för dig att tillsammans med en kollega ta ett arbetsledaransvar i min assistans. Som arbetsledare är din uppgift att samordna och arbetsleda assistentgruppen och dessutom själv arbeta som assistent hos mig. Du kommer då att ha ansvar för schemaläggning, arbetsmiljö, rekrytering och de personalfrågor som kan uppstå i en arbetsgrupp. Som alla nya assistenter får du en god introduktion och handledning men även specifika utbildningar för att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag som arbetsledare. 
Givetvis vill jag gärna att du ska bli kvar länge i min assistans!  
 
Du kommer jobba 75% på schema, främst eftermiddag men även dag och vaken natt, Det finns möjlighet att ta extrapass och komma upp i mer tid. Det ingår även ett arvoderat uppdrag som innebär att du delar bemanningsansvar vid sjukdom med övriga kollegor. Även uppdraget som arbetsledare ersätts med ett extra arvode.
 
Kollektivavtal KFO och individuell lönesättning.

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan.

Hoppas vi ses!


 

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär