desktop
tablet
phone


Vill du frigöra livskraft tillsammans med en glad , aktiv 13 årig tjej, sök genast !  
Jag är en 13årig aktiv och rolig tjej med CP skada och autism som bor i Nacka, Värmdö som söker två till assistenter till mitt team. Jag ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent och framför allt med barn/unga. Jag söker dig som är kvinna mellan 19-40 år. Lika pigg och positiv som jag och som pratar flytande svenska och har hög arbetsmoral.
Din assistans i min vardag frigör livskraft och möjliggör mitt tonårsliv med familj och kompisar. 
Jag är din arbetsplats, så du jobbar där jag är: hemma med min familj, i skolan, på fritids, i simhallen och på RaceRunning träning, hos kompisar, eller på stan när jag hänger med mina kompisar, även på läger eller på resa med min familj. Du assisterar mig med och i allt jag gör: från det mest grundläggande som att kommunicera (du är min tolk och röst), äta, gå på toa, duscha, klä på och av, förflytta mig mellan olika hjälpmedel, till att utöva stretchövningar, träna och umgås med familj och vänner.
Att assistera mig är att leva livet med allt det innebär: det är både jätte roligt, spännande, ibland tråkigt, jobbigt eller utmanande, men det kommer att bli lärorikt och givande för både dig och mig. 

Två tjänster finns att söka mellan en deltid och en heltid (50-90 %) fördelat på dag/kväll Och helg årets alla veckor. 
DeltidsTjänsten går bra att kombinera med studier eller annat Assistent jobb.   

Du blir anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning. 

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

OBS: för att arbeta med barn måste du ha utdrag ur polisens belastningsregister: beställ det i tid på www.polisen.se sök på LSS. 

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan.  
Ansök snarast. Intervjuer pågående.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär