desktop
tablet
phone


7-årig kille söker aktiv assistent!


Jag är en 7-årig kille som söker dig som vill vara min assistent. Jag är aktiv och behöver en lika aktiv assistent vid min sida. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa, storebror och lillasyster i Huddinge. Det är lätt att åka kollektivt hem till mig. 
Jag är en nyfiken, pigg och glad kille. På dagarna går jag i skolan. Men efter skolan och på helgerna behöver jag dig för att kunna göra alla roliga saker. Jag uppskattar om du som min assistent tar initiativ till att hitta på roliga aktiviteter. Det är därför viktigt att du är en aktiv, flexibel och påhittig person.

Har du erfarenhet av att kommunicera med tecken så är det meriterande, men inget krav. Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av assistentyrket. Du talar svenska men behärskar även engelska och/eller spanska. Just nu söker jag dig som vill arbeta extra på helger och kan ta extrapass på eftermiddagar när någon av mina andra assistenter inte kan.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du förutom god introduktion och fortbildning också får en personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se.”

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär