desktop
tablet
phone


Sökes: assistent med spring i benen!


Assistans i Balans söker erfaren assistent till roligt och givande extrajobb. Du kommer arbeta med en kille på 11 år som bor i Vidja i Farsta.

Jag använder mig av assistans i allt jag gör och i alla mina dagliga aktiviteter. Jag har diagnoserna autism och svår intellektuell funktionsnedsättning. Hemma hos mig är det full fart. Jag gillar att hoppa studsmatta, gå på promenader, besöka lekparker och att simma. Det är här du kommer in i bilden.  Jag söker dig som vill arbeta som min personliga assistent och jag tycker det skulle vara roligt om du delade mina intressen.

Nu söker jag dig som har glimten i ögat och spring i benen. Du har erfarenhet av autism och intellektuell funktionsnedsättning. Du kommer att hjälpa mig att kommunicera, tolka min omvärld och tydliggöra mina dagar för mig. Jag behöver hjälp med tillsyn och det är viktigt att du tidigare arbetat med personer som är utåtagerande och har ett lösningsorienterat, lågaffektivt förhållningssätt. Du ska kunna agera snabbt när situationen kräver det då jag inte förstår faror och behöver hållas under uppsikt hela tiden. Du behöver vara lyhörd, ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek och skratt.

Det tar tid att lära känna mig som person och att kunna tolka mig. Jag vill att du ser den här anställningen som långsiktig då jag har svårt att ta in nya personer. Du kommer få en lång introduktion och få ta ett stort eget ansvar hos mig.

Vi söker dig som har möjlighet att jobba 3-4 pass i veckan, varav något pass 1-2 helger i månaden.

Mina assistenter är anställda av Balans och det innebär att du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning.

Tjänstens omfattning
Tjänsten är på ca 15-20 timmar i veckan, kvällstid samt helger.

Tillträde
Oktober 2020 och tjänsten börjar med introduktion.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO. 

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär