desktop
tablet
phone


Personlig assistent på heltid och del av ett schysst team?

Jag heter Sebastian och är en aktiv och positiv kille på 20 år som skulle behöva din assistans och ditt stöd för att göra min tillvaro så tillgänglig och innehållsrik som möjligt! 

Jag har en CP-skada med en funktionsnedsättning som gör att jag behöver assistans för att klara av saker på egen hand. Eftersom jag tycker om när det händer mycket i mitt liv skulle jag vilja att du är positiv, flexibel och vill hitta på saker.

Jag går på daglig verksamhet på dagarna och då behöver jag dig där. På kvällar och helger tycker jag om att lyssna på musik, hänga med kompisar, åka till stan, bada, bowla och titta på film och då behöver jag din assistans. Det är jätteviktigt att vi kan ha kul tillsammans, att du är ansvarsfull och att jag kan lita på dig.

Jag behöver också dig för att äta, sköta min hygien och kunna ta mig fram på olika sätt, sitter i rullstol. Träning och stretching är något som är väldigt viktigt för mig och är något jag gör varje dag, både hemma och på daglig verksamhet. Jag är bestämd och vet vad jag vill, men eftersom jag inte kan prata är det viktigt att du lär dig att förstå mitt sätt att kommunicera. Det gör jag genom att ljuda och peka, framför allt på bilder i min ”prat-padda”. För att vi ska förstå varandra är det viktigt att du behärskar det svenska språket.

Assistansen är där jag befinner mig vilket innebär att du oftast arbetar hemma hos mig söder om stan, på min dagliga verksamhet i Solna men även åker med mig och min familj på resor både inom och utanför Sverige. 

Det tar lite tid att lära känna mig och mina behov och kontinuitet är viktigt för mig, så jag hoppas att du ser detta arbete som något du skulle kunna tänka dig att arbeta med under en längre period. 

Tjänsten omfattar 100%. Du ska kunna arbeta dagtid, kvällstid samt helg och även natt på rullande schema. Du behöver vara aningens stark och inte ha ryggproblem, även om jag har vissa hjälpmedel. Du måste vara rökfri under arbetstid! Jag föredrar manliga sökanden.

Som assistent i Balans får du kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, t.ex. en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning och utbildning. Lön enligt kollektivavtal KFO-Kommunal och individuell lönesättning. 

Om du är intresserad av att jobba i mitt team skulle jag önska att du begär ut ett utdrag ur belastningsregistret det skulle kännas tryggt för mig. Det går att beställa på www.polisen.se.Eftersom Polisens handläggning tar några veckor bör du göra det redan idag. 

Tillträde enligt överenskommelse. 

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär