desktop
tablet
phone


Personlig assistent som trivs i naturen - från 1 december


Vi söker en assistent som vill jobba med Anna på heltid och en på deltid. Anna är 28 år, bor i Enskede och behöver stöd med det mesta i vardagen, framförallt med att organisera sin tillvaro och att kommunicera med sin omgivning. Hon behöver lugn och förutsägbarhet för att må bra, och för att inte ”stanna upp” i det hon gör.
 
Assistenterna jobbar på fast schema, med 12-timmarspass och dygnspass med sovandejour. Arbetsguppen träffas regelbundet på handledning, personalmöten och utbildningar.
 
Anna trivs i naturen. Hon är van vid att gå långa promenader i skogen, och trivs med olika typer av skapande verksamhet, exempelvis med att måla. På vardagarna är assistenten med till den dagliga verksamheten där hon bland annat jobbar med att tova ull och lättare trädgårdsarbete. Men periodvis är det svårt att komma iväg och då blir det mycket tid med mys hemma i lägenheten eller ute i trädgården.
 
Vi söker dig som är positiv, trygg, nyfiken och har respekt för människors olikheter. Du är omtänksam, tålmodig och intresserad av att söka förhållningssätt som fungerar i dialog med arbetskamrater och andra runt Anna.
 
Om du är intresserad av natur och miljö och gillar att vara ute och gå, av odling, musik, hantverk eller annan konstnärlig verksamhet blir vi extra intresserade. Körkort är önskvärt.
 
Vi vill att du är kvinna och rökfri, och inte allergisk mot häst eller katt.
 
Du kommer att vara anställd av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån Annas behov.
 
Fast schema 35 timmar/vecka respektive 18 timmar/vecka.
 
Tillträde: 1 december, eller enligt överenskommelse.
 
 
 

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär