desktop
tablet
phone


Ser fram emot att få en ny härlig & positiv assistent till mitt team!


Hej! 
  
Vill du börja jobba som personlig assistent? Jag tycker du ska söka till min assistans! 
  
Innan du söker vill jag berätta om mig själv. Jag är en social och rolig medelåldersman som bor på Södermalm i Stockholm. I mitt liv är det viktigt att frigöra livskraft. För att frigöra livskraft är assistenter en förutsättning för att mitt aktiva liv ska fungera. Jag jobbar på dagarna och gör aktiviteter på kvällarna, såsom att träffa kompisar, gå på musik-tillställningar, bio, sola och dansa. Men jag kan lika gärna sitta hemma en kväll och titta på serier eller sport och snick-snacka med en kompis eller med mina assistenter. Resor är en viktig del i mitt liv och vill därför att du kan följa med på resor, inom och utanför Sverige. 
  
Vad söker jag för assistent? Jag söker en assistent som är glad, positiv, har humor och som kan ta egna initiativ. Ett plus är om du är sport- eller musikintresserad, då det är mina största intressen. Jag behöver assistans med allt i min vardag, sitter i rullstol och har en CP-skada. 
  
Jag och min samordnare kommer ställa höga krav på dig som assistent, det är viktigt för oss att vi är professionella, kommunicerar med varandra, att man är ordningsam och flexibel. Jag har dubbelassistans på dagar och kvällar och därför är kommunikation och samarbetsförmåga väldigt viktigt. Eftersom jag har assistans dygnet runt så du ska kunna jobba alla tider på dygnet, du måste vara flexibel. 
  
Att du talar flytande svenska är ett krav så vi kan förstå varandra. Inga tidigare erfarenheter är ett krav, men ett plus. Oavsett får du den utbildning du behöver av mina assistenter. 
  
Är du en icke-rökare mellan 20-35 år och känner att du stämmer in på mina önskemål? Tveka inte på att höra av dig. Jag ser fram emot att få en ny assistent i mitt team!  
  
Jag söker en assistent på 75%.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär