desktop
tablet
phone


Timvikarie/extrapersonal till kvinna i centrala Uppsala

Jag är en kvinna i 60-års åldern som lever med personlig assistans. Att arbeta som min personliga assistent innebär att assistera mig i mitt dagliga liv och där jag befinner mig. Mina stora intressen är teater, konst och kultur och det är trevligt om vi kan dela detta.

Jag tränar hemma ett par gånger i veckan med stöd av sjukgymnast/arbetsterapeut och jag behöver även dig som kan motivera och stötta mig att vara så aktiv som möjligt.

Det är en stor tillgång om du kan laga mat och du behöver vara flexibel, tålmodig och lyhörd samt kunna ta egna initiativ och assistera mig vid förflyttningar. Om du har erfarenhet av stroke är det ett stort plus. Jag har en hund så det är viktigt att du inte är pälsallergiker eller hundrädd.

Jag söker dig som vill hoppa in extra vid ordinarie personals sjukdom och semester, kanske är du student som vill ha ett extrajobb? 
Mina assistenter är anställda av Balans, vilket säkrar för att Du får en bra introduktion, friskvård, fortlöpande handledning och utbildning.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast via formuläret nedan. Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär