desktop
tablet
phone


Ung kvinna på Lidingö söker ny assistent !


Jag är en social och nyfiken kvinna som bor på Lidingö, en hållplats från Ropsten, som använder personlig assistans och behöver hjälp med det mesta. Jag behöver utöka mitt team med ytterligare en assistent och söker nu dig som har stor social kompetens, är glad och utåtriktad. Du har lätt för att ta egna initiativ, är påhittig, lyhörd och har hög arbetsmoral. 

Jag behöver stöd med att aktivera mig samt kliva fram och ta för mig så du måste kunna coacha mig i det så att jag uppnår mina mål. 
  
Jag tycker mycket om att resa och som min assistent måste du ha möjlighet att följa med på resor både inom Sverige och utomlands. 
  
Jag söker dig som är kvinna, rökfri, inte har problem med rygg, axlar eller dylikt då jag måste ha hjälp att köra min manuella rullstol och ibland få hjälp med manuella förflyttningar. 
 
Tjänsten är till att börja med ett vikariat på 3 månader med start så snart som möjligt, på ca 30-40 timmar per månad, varierad arbetstid, dag, kväll/natt, helg och storhelg.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina önskemål och behov. 
Skicka med ditt cv och ett personligt brev via länken nedan

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär