desktop
tablet
phone


Du som vill vara en del av ett fantastiskt team- sök jobbet som min personliga assistent!


Hej, 
Vill du bli en del av mitt viktiga team av personliga assistenter? 

Jag är en 51 årig skådespelerska som bor i Blackeberg, Bromma. 
Jag har den progressiva sjukdomen ALS. Sjukdomen gör att mina muskler är försvagade och jag är beroende av stöd och hjälp med allt i min vardag. Det är här du kommer in.
För att hjälpa mig med det jag inte klarar av själv. Jag har en track och en peg. Jag använder rullstol och har hjälpmedel till alla mina förflyttningar. Jag är fullt klar i huvudet och jag bestämmer själv hur jag vill leva mitt liv. Du blir en del av mitt liv för att hjälpa mig frigöra livskraft. Jag tar mig an livet med min humor, min vänlighet och mitt tillmötesgående sätt. Jag är inte bara skådespelerska utan även mamma till en kille på 12 år. 

Vad söker jag då för assistent? 
Jag söker en assistent som är minst 25 år. Man eller kvinna spelar ingen roll. Det är din personlighet som är det viktigaste. 
Du talar bra svenska och är duktig på att uppfatta små signaler eftersom jag saknar talat språk och bland annat kommunicerar med ögondator eller alfabet. Du är glad, positiv, har humor och du kan ta egna initiativ, det är också viktigt att du kan behålla din vänlighet även i stressiga situationer. 
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yrket. Den utbildning som behövs får du av mina befintliga assistenter, vi ser gemensamt till så att du får stöd i den omfattning just du behöver för att klara av arbetsuppgifterna.  
Det är viktigt för oss att vi är professionella med varandra och kommunicerar med varandra för att få en god arbetsmiljö i mitt hem. När man arbetar hos mig arbetar man två och två (dubbelbemanning) vilket ställer krav på att du kan samarbeta. 
Det är lika viktigt att man är ordningsam och är ansvarstagande. Självklart är du rökfri.  
   
Jag söker en assistent som vill arbeta 75% upp till 100% vid vakanser. Flexibel och kan jobba alla timmar på dygnet.
Dag & Vaken natt tjänst.
Du får grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning då mina assistenter är anställda hos Assistans i Balans. 
Första intervjun sker med min rådgivare i Assistans i Balans därefter går man vidare till en VIDEO intervju med min Godman.


Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal 
  
Låter det som ditt nästa jobb?  Skynda dig att ansöka så kanske vi ses !

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär