desktop
tablet
phone


Deltidstjänst till 13 årig flicka i Hägersten

Vem är jag?
Jag är en tjej på 13 år som bor i Hägersten med min familj. Jag gillar att gå i skolan, hänga med min lillasyster och föräldrar, bada, rulledansa och när vinden blåser i mitt ansikte! För att kunna ta del av allt det roliga som livet har att erbjuda, använder jag mig av personlig assistans dygnet runt.  
 
Jag har SLO-syndrom, vilket för mig innebär flerfunktionsnedsättning. Det händer ibland att jag är sjuk eller sovit dåligt, då behöver du som assistent kunna vara trygg och lugn. Jag kommunicerar utan tal, och har ibland svårt att förmedla vad jag vill eller hur jag mår, då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod. Du får lära dig allt du behöver av några av mina kunniga assistenter som redan jobbat hos mig i flera år.Vem är du?
Vi behöver ha kontinuitet i assistansen, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Det är en merit om du har jobbat med unga med flerfunktionsnedsättning, och/eller jobbat tidigare som personlig assistent.  
Vi söker dig som vill arbeta varannan helg samt en kväll i veckan, Jag söker dig i åldern 21-35 år.  Helst kvinnliga sökande, men personkemin är det viktigaste. 
Du är anställd av Assistans i Balans vilket tryggar för att du blir sedd och växer in i ditt uppdrag. Du får grundlig introduktion (80-120h), kontinuerlig handledning och fortbildning.   
Som anställd till ett barn måste du uppvisa utdrag ur polisregistret, det går att beställas på www.polisen.se  
Låter det som ett jobb just för dig? Berätta vem du är och vad du har gjort i ditt liv genom att använda länken nedan.  
När du gjort det kommer vi att:
Telefonintervjua dig. Ringa dina referenser. Träffa dig på Balans för en intervju eller ett digitalt möte. Träffas hemma hos mig.

Arbetstid/Varaktighet: 
Tjänsten är runt 60 timmar /månad. Start omgående.

   

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär