desktop
tablet
phone


Redo för utmaning & utveckling? Kom till oss med din erfarenhet!


Levnadsglad 24-årig tjej som bor i Vällingby söker trygga & busiga assistenter som vill stanna kvar i mitt liv länge. Jag ser världen på ett sätt som skiljer sig från alla andras. Förutom att jag kan finna glädje i saker som andra ser förbi, kan jag hitta utmaningar på oväntade ställen och lösa problem på sätt som du inte visste var möjligt. Jag har den unika förmågan att göra svåra saker enkla och enkla saker svåra - så du får inte vara rädd för personlig utveckling när du jobbar med mig! 

Eftersom min värld är en begränsad plats med obegränsade möjligheter behöver jag speciella människor att befolka den med. 
För att du ska bli en av de personerna som får kliva in i min värld behöver du vara öppen, positiv och lättsinnad, tålmodig och nyfiken.
Du behöver se möjligheter där andra ser problem. Som min assistent kommer du att behöva hjälpa mig tolka situationer utifrån mitt perspektiv då jag inte alltid ser på vilka sätt min värld skiljer sig från andras. Du kommer att vara min fantasi, mitt språk, min ledsagare och min vän. Eftersom det är viktigt för mig att förstå och bli förstådd krävs mycket goda kunskaper i talad svenska. När jag vet vad som förväntas av mig och vad jag kan förvänta mig av mina assistenter känner jag mig som tryggast. Då känns det som att det inte finns några gränser för vad jag kan åstadkomma! 

Jag passar bra tillsammans med människor som är kreativa, flexibla & grundade. Om du har erfarenhet av autism, teckenkommunikation (TAKK), lågaffektivt bemötande (LAB) och/eller erfarenhet av utåtagerande beteende kommer vi att passa utmärkt ihop. Om du dessutom tycker om att busa, dansa och spela spel är vi perfekta för varandra! 
Jag är social och kommer vilja lära känna dig snabbt, men jag vill också att du stannar hos mig länge. Du kommer därför också att erbjudas utbildning ifall du vill förkovra dig inom assistentrollen, samt ges möjligheter att axla uppgifter som arbetsledare i mitt assistentteam.

Du kommer erbjudas alla typer av pass; dag, kväll och natt (sovande jour) samt helg.
Tjänsten är både deltid och heltid med start för introduktion omgående. 
Bara ansökningar där urvalsfrågorna besvarats kommer att beaktas

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär