desktop
tablet
phone


Personlig assistent för extra vid behov till Ekerö


I Ekerö centrum bor jag tillsammans med min bror. Jag är en pigg, glad och aktiv kille på 24 år. På dagarna jobbar jag på en daglig verksamhet.

Mina intressen är att bada, hälsa på kompisar, gå på bio eller besöka något museum, men tycker särskilt mycket om att bada. Jag tycker också om att bara vara hemma och ta det lugnt. När jag är hemma blir det ofta någon bra film eller något annat roligt. Det är en fördel om du delar några av dessa intressen med mig och speciellt att bada.
Jag behöver hjälp med det mesta och har svårt med mitt tal, det är därför viktigt att du förstår, talar och skriver svenska obehindrat. 

Du som söker ska vara en trygg, mogen och ansvarstagande person med glimten i ögat. Du har en känsla för ordning och reda och passar alltid tiden. Du har lätt för att följa rutiner och ser vad som behöver göras i olika situationer. Samarbeta med andra är inget problem för dig. Du kommer också assistera mig i samband med diverse vardagsbestyr, så som att tvätta, diska, städa och handla. Du ska assistera mig vart jag än mig befinner mig, det kan vara hemma, på landet eller någon annanstans.
 
Som assistent i Balans får du kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, t.ex. en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning 

Arbetstid/Varaktighet
Extra vid behov. Arbetstiderna kan variera: dag, kväll och helg, men bra om du också kan arbeta natt. 

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär